o klubu kosava

Зашто ми?

ФАБРИКА ИЗВАНРЕДНИХ БОРАЦА И ВАНСЕРИЈСКИХ ЉУДИ
Етика је кључан део Аикидоа. Аикидиста не сме да трпи лажне ауторитете, нити да узима било шта здраво за готово, јер управо у његовом преиспитавaњу свега je тајна успеха ове вештине.

Самодисциплина и уживање

У Аикидо клубу “Кошава” све особeнoсти овог борилачког концепта спуштене су у приземни облик без фаме и маркетинга. “Кошава” је фабрика изванредних бораца и вансеријских људи, који се препознају тихо и без галаме. Овде људи достижу свој максимум, трудећи се само да уживају у тренингу. У овом клубу научићете сe самодисциплини, оголићете сујету ударцима, а падовима и полугама схватити где су вама и другима најслабије тачке. Тренинзи у овом клубу су у најмању руку специфични, разликују се по својој енергичности и непрекидној иновативности у практиковању. Ипак, речима је немогуће описати зној, енергију и преданост која је присутна код сваког ко се бави овом вештином. Сви у клубу су пријатељи и не постоји наглашена хијерархија. У јапанском стилу речено “Кошава” је кућа за све, али само тренер има прави кључ.

Двадесетогодишње искуство

Аикидо клуб “Кошава” основан je 01.01.2009. године од стране дугогодишњег аикидо мајстора Александра Здравковића који се борилачким вештинама и аикидом бави 20-так година и четврти је дан АИКИКАИ-ја, као и члан Аикидо Федерације Србије. Први тренинг клуба одржан је 05.01. исте године. Aикидо клуб „Кошава“ је члан Националне аикидо федерације Србије Аикидо Србија и члан Међународне Аикидо Федерације (IAF) са седиштем у Токију. Предност припадању организације овог типа, омогућава верификацију свих појасева, укључујући и црне, па самим тим све дипломе тренери добијају из Јапана.

©Аикидо клуб "Кошава" 2017